Het Jobmotivation team

Peter Callens

Expert in Motivatie en Persoonlijke Coaching

Peter Callens geeft snel inzicht in individuen en teams. Hij heeft de bijzondere gave om heel gedetailleerde analyses te maken en die zaken zichtbaar te maken die er toe doen. Zo gaat u met accuraat inzicht de juiste beslissingen nemen. 

Peter steunt hierbij op meer dan 20 jaar ervaring in analyse, trainen en coachen van medewerkers, teamverantwoordelijken en managers. Hij studeerde Marketing & Expeditie, werd Master in de NLP en volgde vele bijkomende trainingen. 

Trainen en coachen horen nog steeds bij zijn belangrijkste passies. Meester in de kinesiologie (bio-feedback). Hij startte in het jaar 2000 Pantelco BVBA, coaching voor customer service en contact centers. En in 2012 richtte hij Jobmotivation.be voor werkattitude en motivatie op. Peter brengt de werkmotivaties met de iWAM tool in kaart en maakt analyses op individueel-, team- en bedrijfsniveau. U hebt meteen zicht op de kern van de zaak.

Dennis Deridder

Expert in Motivatie en Mentaliteit Coaching

Dennis Deridder tilt uw ganse onderneming met alle leaders en medewerkers meteen naar een hoger niveau. Samen met u bekijkt hij hoe dit niveau te behouden en verder te exploreren.

Hij haalt u uit het gebruikelijke denken en plaats u meteen “on top of the situation“. Met zijn analyse van de iWam resultaten, weet u meteen wat u van uw medewerkers en kandidaten mag verwachten.

Dennis koos voor meer dan 20 jaar vorming in NLP door verschillende internationale trainers zoals Richard Bandler, Anthony Robbins, Eric Schneider en Anné Linden.

Hij volgde bijkomende trainingen voor persoonlijke verdieping en ontwikkelde zijn eigen Relieve® techniek. Dennis mag dan ook gerust een expert genoemd worden in persoonlijke, mentale en emotionele ontwikkeling.

Hij slaagt erin direct en heel snel naar de kern van de zaak te gaan en u bewust te maken van het totale beeld en al zijn consequenties.

Eén van zijn grote talenten is dat hij echt luistert. Hij is dan ook de ideale coach voor managers en leaders die vooruit willen.

Didier Van Weyenberge

Expert in Strategie en Operationeel Leiding geven

Didier Van Weyenberge heeft een brede ervaring met zowat alle facetten van het bedrijfsleven. Dit in verschillende landen, zowel op operationeel als strategisch niveau.
Zijn eerste ervaring was de mede-opstart en verdere ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten in de Tsjechische Republiek, gevolgd door een langere periode in B2B-verkoop in België bij van Gansewinkel.

Daarna werkte Didier geruime tijd werkzaam bij Kinepolis in België en Polen in diverse managementfuncties. In eerste instantie lag het accent op het operationele niveau. Vervolgens lag de nadruk op het strategische niveau.

Hij was onder andere ook drie jaren werkzaam bij Plopsa Groep in België, Nederland en Duitsland, waarbij het accent op het strategische niveau lag en ging ook bij Comics Station aan de slag.

Didier ondersteunt bedrijven op operationeel en strategisch niveau. Hij is bijzonder sterk in het uitwerken en op punt stellen van de missie, de visie, de waarden en de strategie. Hij maakt voor jouw organisatie strategische en operationele plannen op, implementeert operationele procedures en ontwikkkelt marketing plannen.

Jean Blondeel

Expert in Theoretische en Experimentele Psychologie

Jean Blondeel heeft een academische opleiding als Master in de Theoretische en Experimentele Psychologie. Hij heeft zich verder academisch bekwaamd in management-bedrijfskunde en corporate finance.

Hij steunt op meer dan 25 jaar ervaring als internationaal business developer. Zijn sterkte punt is zijn observationele capaciteit om ondernemers en bedrijven te transformeren (trainen) om nieuwe markten te betreden.

Mic Adam

Expert in Rekruteren via social media

Mic is een echte socialmediagoeroe. Hij helpt bedrijven en organisaties bij het succesvol implementeren van sociale media voor recruitment. Hij is een gedreven en ervaren marketeer en een echte expert op het gebied van LinkedIn, Twitter, Facebook en Video marketing.

Mic helpt klanten om een brug te maken tussen Business & Social Media. Hij maakt gebruik van Social Selling en Employee Advocacy om de opbrengsten te verhogen.

Heeft een internationale ervaring met social media, management, marketing en sales. Mic luistert en brengt gepassioneerd oplossingen over.

Graag een voorstel op maat?

Laat uw gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

Contacteer ons

Of bel ons op 055/305 270