Inzicht in de werkmotivaties is cruciaal...

want het draait nooit alleen om competenties.

Wat zeggen onze partners over onze trainingen?

Beo bank Jobmotivation

“Jobmotivation, de specialist in werkmotivatie, heeft me énorm veel nieuwe hands-on inzichten gegeven die ik direct kan toepassen. Een echte aanrader dus!  Deze training heeft me laten zien hoeveel waarde er wel niet achter intrinsieke motivaties liggen en hoe Beobank haar rekruteringsprocess verder kan optimaliseren”.

Senior Acquisition Manager, Beobank

Natascha Van den Breen

Wil jij ook nét zoals Natascha de training Slim Rekruteren krijgen? 

“De aanpak en  tools van Jobmotivation zijn uitstekend geschikt voor aanwerving en team analyse. Je krijgt direct een zicht op de diepere drijfveren van elk individu.”

Peter Verbraeken
Founder & Director bij Ubench International, Founder carRoll & DLight.

5/5

“Zeer leerrijke sessie, soms confronterend, vooral verhelderend. Peter gaat tot op de bodem, laat je nieuwe mogelijkheden ontdekken en nodigt je uit om terug de balans vinden in jezelf en met je omgeving. Ik voel me sterker én wil op deze weg verdergaan.”

Mevrouw Verinia Robbijns
HR partner & Internal Sales Officer,
iKanbi Belgium SA
5/5

“In onze selectieaanpak is het inschatten van attitude & motivatie, minstens even belangrijk als de peiling naar competenties en talenten.
We gebruiken hiervoor de motivatie bevraging van Jobmotivation en zijn hier super tevreden over.”

Hilde Janssens
HR Directeur, Xylos NV
5/5

“Ik heb op voorhand bepaald welke intrinsieke werkmotivaties de nieuwe medewerker dient te hebben. De kandidaten doen de online bevraging. Uit het rapport krijg ik duidelijk beeld van hun werkmotivaties.  

Op basis hiervan maak ik een keuze. De aanpak van Jobmotivation heeft me ook aangezet om mijn team nog beter te managen. Nu weet ik persoonlijker in te spelen op wat mijn medewerkers écht nodig hebben. Super tevreden!”

Ralph Zehner 
Managing Director, Oase

5/5

“Intelligente en betrouwbare tool om mensen makkelijker te selecteren én te coachen. Bespaart ons enorm veel geld.”

Franky Geerts
Gaerner

5/5
“Boeiende training die inzicht geeft in de diepere drijfveren van kandidaten. Je krijgt inzicht in je eigen werkmotivaties, je leert ze in kaart te brengen en ze te bevragen.”

Patricia De Keulenaer
Sirus, Microsoft Solutions en Innovations

5/5

Onze laatste blogposts

Hoe je moeilijke gesprekken voert met medewerkers

Hoe je moeilijke gesprekken voert met medewerkers

Als leidinggevende is het onvermijdelijk dat je soms moeilijke gesprekken moet voeren met je medewerkers. Of het nu gaat om prestatieproblemen, gedragskwesties of andere uitdagingen op de werkvloer, het is essentieel om deze gesprekken op een respectvolle en constructieve manier aan te pakken. Hier zijn enkele strategieën om dit effectief te doen zonder personeel aan te vallen of ze zich beledigd te laten voelen.

Lees verder »

Graag een voorstel op maat? Ontdek nu al de mogelijkheden van de specialist in werkmotivatie voor je jezelf, je team en je recruiters.

Laat je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk! 

Contacteer ons

Of bel ons op 055/305 270