Teamcoaching

Breng je team naar een hogere vibe!

Spreek jij de taal waarmee je jouw medewerkers motiveert?

Woorden kunnen mensen kraken of raken bij teamcoaching. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste taal gebruikt zodat je medewerkers zich blijven motiveren. Taal is zo essentieel.

Elke dag zien we mensen met zoveel talenten voor het bedrijf die niet op de juiste manier gesteund worden met alle gevolgen dan dien. Vaak voelen de medewerkers zich niet individueel aangesproken. 

Teamleden kunnen zich voor blok gezet voelen. Veel blijft ‘hangen’ en er overheerst een gevoel dat het anders kan wat dan weer kan leiden tot conflicten. Het gevolg is ter plaatse trappelen en dat mensen onder de verwachtingen presteren. Dit komt zo vaak voor.

Soms zien we burn-out en bore-out. Met alle gevolgen van dien. Hoe ga je hier als teammanager mee om? Burn-out en bore-out kan je meestal vermijden en een professioneel hulpmiddel hierbij is de motivatiebevraging.

Met Jobmotivation ga je vanuit je visie, missie en waarden gaan kijken wat er echt leeft bij je medewerkers. Je leert hun werkmotivaties kennen en laat hen en je teams van onderuit ontwikkelen. Vanuit vertrouwen, inzicht en wakkerheid.

Wat mag je verwachten bij deze teamcoaching aanpak?

Van

Naar

Wat zetten we in bij de teamcoaching?

Getuigenissen

“Ik kreeg een beter zicht op mijn team als geheel en op elk teamlid in het bijzonder. Wat heeft mijn team nodig en hoe maak ik de brug met mijn medewerkers? Zit iedereen wel op de juiste plaats? De informatie en de inzichten zijn heel precies en accuraat. Dit had ik voor mijn part al veel langer mogen hebben. De begeleiding van Jobmotivation was bovendien uitstekend. Top zelfs !”

Dhr. Ralf Zehner

Managing Director van Oase

5/5
Panama groep
beobank

Wil je een gratis voorproefje via onze whitepaper?

Geef dan onderaan je gegevens door & wij sturen je dadelijk een download link!

Niet zeker of een teamcoaching iets voor jou is?

We bekijken graag samen wat jij nodig hebt.

Krijg ons advies via mail

Of bel ons op 055/305 270