Ons team

Peter Callens

Expert in Motivatie en Persoonlijke Coaching

Peter Callens geeft snel inzicht in individuen en teams. Hij heeft de bijzondere gave om heel gedetailleerde analyses te maken en die zaken zichtbaar te maken die er toe doen. Zo gaat u met accuraat inzicht de juiste beslissingen nemen. Peter steunt hierbij op meer dan 20 jaar ervaring in analyse, trainen en coachen van medewerkers, teamverantwoordelijken en managers. Hij studeerde Marketing & Expeditie, werd Master in de NLP en volgde vele bijkomende trainingen. Trainen en coachen horen nog steeds bij zijn belangrijkste passies. Meester in de kinesiologie (bio-feedback). Hij startte in het jaar 2000 Pantelco BVBA, coaching voor customer service en contact centers. En in 2012 richtte hij Jobmotivation.be voor werkattitude en motivatie op. Peter brengt de werkmotivaties met de iWAM tool in kaart en maakt analyses op individueel-, team- en bedrijfsniveau. U hebt meteen zicht op de kern van de zaak.

Dennis Deridder

Expert in Motivatie en Mentaliteit Coaching

Dennis Deridder tilt uw ganse onderneming met alle leaders en medewerkers meteen naar een hoger niveau. Samen met u bekijkt hij hoe dit niveau te behouden en verder te exploreren.

Hij haalt u uit het gebruikelijke denken en plaats u meteen “on top of the situation“. Met zijn analyse van de iWam resultaten, weet u meteen wat u van uw medewerkers en kandidaten mag verwachten.

Dennis koos voor meer dan 20 jaar vorming in NLP door verschillende internationale trainers zoals Richard Bandler, Anthony Robbins, Eric Schneider en Anné Linden.

Hij volgde bijkomende trainingen voor persoonlijke verdieping en ontwikkelde zijn eigen Relieve® techniek. Dennis mag dan ook gerust een expert genoemd worden in persoonlijke, mentale en emotionele ontwikkeling.

Hij slaagt erin direct en heel snel naar de kern van de zaak te gaan en u bewust te maken van het totale beeld en al zijn consequenties.

Eén van zijn grote talenten is dat hij echt luistert. Hij is dan ook de ideale coach voor managers en leaders die vooruit willen.

Jean Blondeel

Expert in Theoretische en Experimentele Psychologie

Jean Blondeel heeft een academische opleiding als Master in de Theoretische en Experimentele Psychologie. Hij heeft zich verder academisch bekwaamd in management-bedrijfskunde en corporate finance.

Hij steunt op meer dan 25 jaar ervaring als internationaal business developer. Zijn sterkte punt is zijn observationele capaciteit om ondernemers en bedrijven te transformeren (trainen) om nieuwe markten te betreden.

Graag een voorstel op maat?

Laat uw gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

Contacteer ons

Of bel ons op 055/305 270